Exclusive Events and IT developments

Informatiesystemen

Voor de ontwikkeling van websites en informatiesystemen werken wij volgens de "Agile" methode. Het is dus niet nodig om vooraf een heel systeem te ontwikkelen voordat je ermee aan de slag kunt. Alle geleverde modules zijn direct inzetbaar en productief. Het werk kan worden opgesplitst volgens uw prioriteiten en budgetmogelijkheden.

Onze websites zijn gebouwd met open source producten zoals 'Silverstripe', 'DataTables' en 'Bootstrap'. Silverstripe is een case management systeem met een uitstekende beveiligingsmodule en biedt een grote autonomie. Bovendien is het hebben van een site in meerdere talen een fluitje van een cent met 'Silverstripe'. U bent vrij om pagina's of inhoud zelf toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen, en ook toegangsautorisaties te beheren. U hoeft hiervoor dus niet te betalen. Ook is het mogelijk koppelingen te maken met bestaande systemen.

Clarcy Consulting kan de hosting en het onderhoud van uw sites verzorgen, maar dit is niet verplicht. Voor de hosting van de sites werken wij samen met Siteground.

Aarzel niet contact met ons op te nemen

Hieronder vindt u enkele voltooide of nog in uitvoering zijnde projecten (de lijst is niet volledig).


(2023)

Electronisch roadbook systeem

Gebaseerd op het bolleke-pijl-systeem, maar vergezeld van een kaart en realtime informatie zoals je positie, de afstand tot het volgende waypoint, enz.

De applicatie is webgebaseerd, dus je hoeft hem niet te downloaden naar je telefoon, iPad of laptop.

In geval van een omleiding kies je gewoon het routepunt waar je naartoe wilt en klik je op het Waze pictogram of het Google Maps pictogram om nieuwe begeleidingsinstructies te ontvangen.

Er is een 'user' versie en een 'pro' versie. Deze laatste bevat een aantal interessante functies om de maker van het roadbook te helpen bij het afwerken van zijn roadbook zoals het opnemen van de gereden route en het toevoegen van Point of Interest en notities.

De oorspronkelijke route wordt geïmporteerd met een GPX-bestand. Afbeeldingen worden apart geïmporteerd. Instructies en commentaar kunnen in verschillende talen worden weergegeven.


(2023)

Website voor de benefitrally ten voordele van kinderen met een amputie - OctopusRally

Tweetalig Content Management System ontworpen met Silverstripe, bootstrap, tcpdf en datatables.

Website en back office voor het beheren van de inschrijvingen, de administratie en de financiële aspecten van de jaarlijkse toeristische rally "Octopus Rally".

https://www.octopusrally.be/nl/


(2021)

Website van Clarcy Consulting BV

Tweetalig Content Management System ontworpen met Silverstripe. De site is "responsive" d.w.z. dat de layout zich aanpast aan de grootte van uw scherm  (Desktop, laptop, iPad, telefoon, ...) wat zorgt voor een betere gebruiksvriendelijkheid.


(2021)

Webapplicatie ontwikkeld voor een vaccinatiecentrum

Webapplicatie ontwikkeld als vrijwilliger voor een vaccinatiecentrum.

Doestellingen:

 • Dagdoelstelling halen
 • Geen verlies
 • Efficiëntie
 • Correcte registratie in Vaccinet
 • Rapportering

Vereisten:

 • User Centric en user friendliness
 • GDPR conform (o.a. need to know)
 • Beveiliging per functiegroep
 • Moet ook als noodoplossing kunnen dienen

Uitdagingen van het vaccinatiecentrum (toen):

 • Veel niet bevestigde afspraken
 • Goede inschatting van het aantal te bellen mensen
 • Tijdrovend
 • Betrouwbare informatie en tussentijdse rapportering
 • Efficiënt gebruik van de beschikbare middelen

(2019)

Website van Belgian Porsche Friends (12/2013 - 09/2022)

Meertalig Content Management System ontworpen met Silverstripe. De site is "responsive" d.w.z. dat de layout zich aanpast aan de grootte van uw scherm  (Desktop, laptop, iPad, telefoon, ...) voor een betere gebruiksvriendelijkheid.

Website en back office voor het beheren van evenementen georganiseerd door Belgian Porsche Friends. Het betreft niet enkel het publiceren van evenementen maar ook alle administratieve taken die daarmee gepaard zijn: automatische bevestiging van inschrijvingen en betalingen, aanmaken van deelnemerslijsten, genereren van kostennota's, financieel overzicht, betalingen/herinneringen, analytische boekhouding, enz...

Sedert 10/2022 heeft BPF geopteerd voor het gebruik van een package voor het beheer van de clubactiviteiten.