Exclusive Events and IT developments

Toeristische rally's

Philippe stond aan de wieg van de vzw Belgian Porsche Friends die hij mee uitbouwde tot wat nu bekend staat als een zeer dynamische club.   

Na 9 jaar werd het tijd een eigen weg in te slaan en deze passie voor het organiseren van leuke en exclusieve evenementen verder uit te bouwen.

Bij Clarcy on Road houden we steeds rekening met uw specifieke wensen:  werkt u graag rond een bepaald thema, verzorgt u graag zelf hotels, catering en/of transport, wilt u tijdens de rondrit een culturele of andere activiteit inplannen, houdt u van een boeiende rally-quiz onderweg, wilt u een of meerdere dagen rondrijden, in België of in het buitenland… 

Alle aspecten en stadia van de organisatie van de rally nemen we graag voor u uit  handen.  U beslist wat u eventueel zelf wil doen en wat u liever aan ons uitbesteedt. We werken volledig modulair maar nemen even graag de volledige organisatie en coördinatie, inclusief registratie en begeleiding ter plaatse, van u over zodat u gewoon gezellig kan meegenieten van de trip. Indien gewenst verzorgen wij voor u zelfs de volledige administratie rond de rally, inclusief aanbieden van een website rond het event met beheer van online inschrijving.

Wij zorgen natuurlijk voor een volledig uitgewerkt roadbook met gedetailleerde routebeschrijving, al dan niet gepersonaliseerd naar uw bedrijf of club.  Dit kan elektronisch (tripy en gpx bestand) en/of op papier.  Indien gewenst ontwerpen we voor u ook een gepersonaliseerde rallyplaat, deurstickers, deelnemersbadges …

Ons roadbook is steeds een blijvende herinnering aan een prachtig evenement.

Contacteer ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van afgeronde of lopende projecten, alsook enkele pagina's uit bestaande roadbooks die een duidelijker beeld scheppen van wat Clarcy on Road kan bieden.