Exclusive Events, IT developments, Ad Hoc Training and CoachingHome

Clarcy Consulting is een jong dienstverlenend bedrijf gebaseerd op 35 jaar ervaring in drie expertisegebieden: de organisatie van evenementen rond de auto, IT, opleiding en coaching. 

Vindt u deze combinatie verrassend? Ga naar "wie zijn we" en verneem waarom. Sleutelwoorden zijn steeds gedrevenheid, passie en maatwerk.

Onze diensten worden u in zijn geheel of modulair aangeboden, altijd op basis van een lastenboek met prijsopgave. 

Er valt altijd wel nog wat uit te leggen en te detailleren. Vindt u niet direct terug wat u zoekt? Hebt u een specifieke vraag of wenst u een afspraak te maken? Neem gerust contact met ons op

Toeristische rally's

Clarcy on Road organiseert voor u, uw bedrijf, uw club of zelfs uw vriendengroep, een toeristische rondrit op maat.  We luisteren aandachtig naar uw specifieke wensen en personaliseren de volledige rally voor u.

U beslist wat u zelf wil doen en wat u aan ons uitbesteedt. We werken volledig modulair.

Informatie-systemen

Ontwerpen van IT-tools en/of websites om uw administratie efficiƫnt te beheren, zoveel mogelijk processen te automatiseren en u uit te rusten met alle elementen nodig voor een goed beheer van uw bedrijf, vereniging of club, tegen lage kosten.

Opleiding / Coaching

U werft regelmatig personeel aan maar hebt geen tijd om ze op te leiden, uw junior managers hebben nood aan een (tijdelijke) coach, uw projecten maken niet de gewenste vooruitgang, u bent overweldigd, collega's hebben een burn-out en u wil hen begrijpen ...

Klinkt dit herkenbaar?  Geen nood, wij kunnen u helpen.